Actualitate

Cine va cânta în deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers?

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/08_august/23/redhot.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Zdob şi Zdub, Vama, Grimus, OCS şi E.M.I.L. sunt finalistele competiţiei organizate de Rock FM în urma căreia va fi desemnată trupa care va cânta în deschiderea concertului pe care Red Hot Chili Peppers îl va susţine pe 31 august în Bucureşti, potrivit unui comunicat, arată Mediafax.

Competiţia a început pe 6 august, când fanii Red Hot Chili Peppers au fost invitaţi să propună şi să voteze, pe www.rockfm.ro, trupa pe care o doresc în deschiderea formaţiei americane.


La finalul concursului au fost alese cinci trupe finaliste, în urma voturilor acordate de participanţi în proporţie de 50%, la care s-au adăugat voturile unui juriu format din reprezentanţi Rock FM şi Emagic, organizatorul concertului, în proporţie de 50% .

Lista cu cele cinci trupe finaliste va fi înaintată managementului trupei Red Hot Chilli Peppers, al cărui vot final va desemna formaţia care va cânta în deschiderea concertului de pe 31 august.


"E minunat că publicul este implicat direct în procesul de selectare a trupei", a declarat Roman Iagupov, solistul Zdob şi Zdub, formaţie care a mai cântat în deschiderea concertului pe care trupa Red Hot Chili Peppers l-a susţinut la Moscova.

"Într-o lume care stă sub semnul interactivităţii, în care graniţa dintre artişti şi fani este trasată doar de un click de mouse, iniţiativa Rock FM mi se pare binevenită", a spus şi Tudor Chirilă, vocalul trupei Vama.


Trupa Red Hot Chili Peppers va cânta pentru prima dată în România pe 31 august, la Arena Naţională din Bucureşti.

Foto: www.facebook.com

abonare newsletter