Actualitate

E oficial! Tom Cruise și Katie Holmes au divorțat

<p><strong><span id="result_box" lang="ro"><span><img src="documente/stories/2012/08_august/23/katie holmes tom cruise.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />În ciuda faptului că mereu au afișat imaginea unui cuplu perfect, Katie Homes a decis, la sfârșitul lunii iunie, să pună capăt căsniciei cu Tom Cruise, arată Daily Mail. </span></span></strong></p>

În ultimele luni, persoanele apropiate cuplului s-au arătat îngrijorate de faptul că actorul s-a dedicat cu totul muncii. Despărțirea de Katie Holmes l-a afectat atat fizic, cât și psihic. În numai o lună de la separare, Tom Cruise a slăbit peste şase kilograme.


"Prietenii şi familia i-au cerut actorului să ia o pauză, însă el nu a dorit să asculte astfel de preocupări. El refuză să se oprească şi încearcă să arate că este puternic. Pare să nu mai fie el. Nu s-a mai antrenat aşa cum o făcea de obicei şi nici nu prea a acordat atenţie alimentaţiei. Hainele au ajuns să-i atârne pe el. Metoda sa de a trece peste acest eveniment este să muncească mult, fără a băga în seamă sfaturile primite de la cei care îi sunt aproape", a declarat un apropiat al familiei.

Cei doi au lansat o declarație luna trecuta, spunând: "Ne-am angajat să colaborăm ca părinți pentru a realiza ceea ce este mai bine pentru fiina noastră, Suri." Întrebați care au fost motivele separării, Cruise a răspuns: "Vrem păstrăm aspectele ce țin de viața noastră privată"


Tom Cruise şi Katie Holmes s-au căsătorit într-un castel italian în 2006. Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divorţ. Actorul a fost căsătorit în trecut cu actriţele Mimi Rogers (1987-1990) şi Nicole Kidman (1990 - 2001). Cu cea din urmă, Cruise a adoptat doi copii - Isabella (19 ani) şi Connor (17 ani).

Averea cuplului, de aproximativ 275 milioane dolari, a fost divizată.


Foto: www.facebook.com

Ultimele Stiri
abonare newsletter