Actualitate

Pink şi Eminem au înregistrat un duet

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/08_august/11/pink.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Pink a înregistrat un duet cu rapperul Eminem care va apărea pe următorul album al cântăreţei americane, intitulat "The Truth About Love", care va fi lansat în toamna acestui an, arată Mediafax.

Duetul înregistrat de cei doi artişti se va numi "Here Comes The Weekend", iar cântăreaţa spune că această piesă va fi "o piesă de club în stilul alternative", informează contactmusic.com.


"M-a întrebat: «Vrei să înregistrezi un cântec cu mine?» I-am spus: «La naiba, da!». Apoi l-am întrebat eu: «Dar tu, vrei să înregistrezi un cântec cu mine?» iar el mi-a răspuns: «La naiba, da!». Ne-am strâns mâinile. N-am semnat nimic. Am înregistrat piesa", a declarat cântăreaţa americană pentru publicaţia australiană Herald Sun.

Eminem şi Pink au colaborat în trecut la piesa "Won't Back Down", ce a fost inclusă pe albumul "Recovery" al rapperului american, ce a fost lansat în 2010.


Cântăreaţa a lăsat să se înţeleagă în acelaşi interviu că a înregistrat o a doua piesă cu Eminem şi aceasta ar putea deveni un mare hit în viitorul apropiat: "Cred că avem un alt cântec ce va fi lansat în viitor şi acesta va fi amuzant, iar versurile vor include multe prostioare".


Pink a colaborat şi cu cântăreaţa britanică Lily Allen pentru cel de-al şaselea ei album de studio.

Noul material discografic al cântăreţei americane se intitulează "The Truth About Love" şi va fi lansat în Marea Britanie pe 17 septembrie şi în Statele Unite pe 18 septembrie.


Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 32 de ani, cunoscută a fi o militantă pentru drepturile animalelor, a vândut aproximativ 40 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale şi a fost recompensată cu trei premii Grammy.

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B. Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".


Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al său, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

Foto: www.facebook.com

Ultimele Stiri
abonare newsletter