Actualitate

Vezi cum arată, în realitate, Naomi Campbell

<p><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/11/naomi.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Aflată în vacanţă la Ibiza, alături de iubitul ei, Vladislav Doronin, fostul supermodel şi-a şocat fanii după ce a fost fotografiată cu porţiuni mari de chelie, arată Daily Mail. </strong></p>

 


Una dintre cele mai atrăgătoare supermodele din lume, Naomi Campbell a fost mereu surprinsă arătând perfect. Deşi are 42 de ani, corpul ei arată ca la 20. Asta au remarcat şi fanii, când au văzut fotografiile, centrându-şi atenţia pe linia părului prins în coadă care afişează porţiuni de scalp cu chelie.  Experţii au arătat că fostul model suferă de alopecie de tracţiune - căderea părului cauzată de utilizarea excesivă a extensiilor şi a împletirii.

De-a lungul carierei sale, supermodelul, originar din Streatham, sudul Londrei , a purtat extensii drepte peste părul ei natural. Nu este pentru prima dată când Naomi se confruntă cu această problemă, experţii arătând că ea suferă de mult timp de alopecie de tracţiune, provocată de ruperea firelor de păr naturale în momentul îndepărtării extensiilor. În cazul în care părul nu se regenerează de la sine, singura soluţie rămâne transplantul de păr.


Alte vedete care s-au confruntat cu pierderea masivă a părului cauzată de purtarea îndelungată a extensiilor sunt Paris Hilton, Victoria Beckham, Britney Spears şi Alexandra Burke.

Foto: www.dailymail.co.uk


Ultimele Stiri
abonare newsletter