Actualitate

În septembrie se va inaugura primul spital privat din România dedicat sănătăţii femeilor şi copiilor

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/06/02%20alaptare.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Reţeaua privată de sănătate Regina Maria va inaugura oficial, în luna septembrie, Spitalul Băneasa, primul spital privat din România dedicat sănătăţii femeilor şi copiilor.</strong>


Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, Spitalul Băneasa va reuni serviciile complexe de obstetrică-ginecologie cu cele de pediatrie din momentul naşterii până la 18 ani.

Începând de miercuri, pe microsite-ul www.ceisidorescfemeile.ro, prin completarea unui chestionar, pacientele sunt invitate să împărtăşească tot ce este important atunci când vin la medic pentru ele sau pentru copiii lor.

De asemenea, tot pe www.ceisidorescfemeile.ro, medicii din cadrul Spitalului Băneasa abordează diverse subiecte legate de sănătatea femeilor şi a copiilor şi răspund la întrebările pacientelor.

De la îngrijiri de rutină, la proceduri chirurgicale complexe şi terapie intensivă, toate serviciile Spitalului Băneasa fac parte din medicina regândită pentru mamă şi copil.

În momentul în care o femeie ajunge la medic pentru ea sau pentru copilul ei, cel mai important lucru este să se simtă în siguranţă, susţin reprezentanţii reţelei.

Este un atribut care se traduce prin siguranţa femeii prin: cameră de gardă 24 de ore din 24, serviciile de terapie intensivă şi prin toate tipurile de investigaţii şi intervenţii ginecologice complexe.

Privitor la siguranţa gravidei cei de la Regina Maria au în vedere preluarea oricărui tip de sarcină indiferent de gradul de complexitate medicală, prin cea mai puternică echipă medicală formată din 75 de medici de obstetrică - ginecologie; siguranţa bebeluşului prin terapie intensivă neonatală; siguranţa copilului, pentru că îngrijeşte toţi copiii de la 0 la 18 ani şi oferă servicii de cardiologie pediatrică, chirurgie generală şi ortopedie pediatrică cu o echipă de medici de renume, printre care: conf. dr. Dumbravă Doru, prof. dr. Mihai Jianu şi dr. Alexandru Thierry, chirurgie spinală şi ortopedică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter