Actualitate

Premierul a felicitat-o pe Cătălina Ponor pentru argintul la sol câştigat la JO de la Londra

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/08_august/08/catalina-ponor-1.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Premierul Victor Ponta a felicitat-o pe gimnasta Cătălina Ponor pentru medalia de argint la sol câştigată la Jocurile Olimpice de la Londra.

Ponta a apreciat prestaţia Cătălinei Ponor ca fiind una ,,demnă de o campioană olimpică".

,,Prin performanţa sa de astăzi, Cătălina Ponor a demonstrat lumii întregi că este una din marile gimnaste ale României. Ne-am pus, cu toţii, speranţa în ea, iar Cătălina a reuşit şi de această dată să confirme, să ne facă mândri de ea. Argintul câştigat de ea astăzi la Londra echivalează, pentru mine cel puţin, cu o medalie de aur, dată fiind prestaţia ei la bârnă. Cătălina Ponor a avut astăzi tăria să revină şi a dat tot ce e mai bun în ea, într-o prestaţie demnă de o campioană olimpică"
, a precizat premierul, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, Victor Ponta i-a felicitat şi pe antrenorii lotului de gimnastică Octavian Belu şi Mariana Bitang.

Primul ministru şi-a reluat promisiunea că Guvernul îi va recompensa pe medaliaţii olimpici.

,,Este un gest simplu pe care Guvernul României îl poate face pentru voi, dat fiind că şi voi vă respectaţi angajamentul luat în faţa unei ţări întregi, câştigaţi medalii şi oferiţi motive de mândrie fiecărui cetăţean al acestei ţări", a completat premierul. Agerpres

abonare newsletter