Actualitate

Parcul de pe Coastei, în continuare fără coşuri de baschet

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/08/parc _sc_02.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Coşurile de baschet din parcul de pe strada Coastei sunt în continuare nemontate, chiar dacă Primăria Cluj-Napoca a promis încă de acum două săptămâni că vor fi puse la loc în cel mai scurt timp. </strong>

Mai mulţi locuitori din zona parcului de pe strada Coastei au semnalat în urmă cu aproximativ două săptămâni că toate coşurile de baschet de pe terenul de sport din parc au fost demontate. Atunci, reprezentanţii Primăriei au promis că vor fi montate la loc în cel mai scurt timp, însă nici până acum problema nu a fost rezolvată, iar părinţii şi bunicii copiiilor sunt în continuare nemulţumiţi. „Copiii nu mai au unde să se antreneze la baschet şi acum trebuie să meargă până în Parcul Babeş şi să plătească 15 lei când aici era gratuit. Pe cei mai mici abia îi mai scoatem acum din casă de la televizor şi calculator”, spune un locuitor din zonă.
Deputatul independent, Mircia Giurgiu a fost cel care a semnalat Primăriei Cluj-Napoca lipsa coşurilor în urmă cu două săptămâni. „Mâine trimitem o nouă adresă la Primărie pentru că se termină vacanţa şi coşurile sunt tot nemontate”, afirmă Mircia Giurgiu.
Reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei declară că s-a făcut comandă pentru coşurile noi, sunt aşteptate să sosească, iar în momentul în care vor fi primite vor fi remontate.
Vă reamintim că în primăvara acestui an, mai mulţi locuitori de lângă parcul de pe strada Coastei solicitau Primăriei amplasarea unor bariere fonice, aceştia fiind deranjaţi de gălăgia provocată de tinerii care foloseau aparatele de joacă şi jucau baschet pe terenul din parc. Reprezentanţii Primăriei declarau atunci că gălăgia nu este mai mare decât în alte parcuri şi făceau apel la tinerii care folosesc terenul de baschet să respecte orarul de linişte.
Parcul de joacă de pe strada Coastei a fost inaugurat în august 2011, investiţia a fost de 255.000 lei, iar lucrările de amenajare a acestuia au durat aproximativ cinci săptămâni. Parcul a fost ridicat pe locul unde locuiau ţigani în cocioabe improvizate. Pe lângă aparatele de joacă, în parc mai sunt şi aparate de fitness, pistă pentru biciclete şi teren de baschet.

Ultimele Stiri
abonare newsletter