Actualitate

Construcţia sălii de sport a Liceului „G.Coşbuc“ începe în toamnă

<p /><strong>Contractul pentru proiectarea şi execuţia sălii de sport a Colegiului Naţional George Coşbuc Cluj-Napoca a fost semnat, iar lucrările de construcţie a sălii vor începe în toamnă. </strong>

Licitaţia pentru proiectarea şi execuţia sălii de sport a Colegiului Naţional George Coşbuc Cluj-Napoca a fost adjudecată către firma Conimet Impex SRL care a avut o ofertă de aproximativ 1,9 milioane lei şi termen de execuţie a proiectului de 12 luni. Conimet Impex SRL a câştigat în defavoarea firmei Construdava care a avut o ofertă de aproximativ 1,7 milioane lei, acestea fiind de altfel singurele oferte. Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat că firma Construdava a fost descalificată pentru că nu a prezentat o ofertă completă.
Valoarea estimată a proiectului este de 2.194.257 lei, fără TVA.
Potrivit Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, contractul a fost semnat în urmă cu câteva zile, urmează proiectarea care va dura două luni, iar apoi execuţia propriu-zisă, ceea ce înseamnă că în toamna acestui an vor începe lucrările, iar anul viitor elevii de la Coşbuc vor avea o sală de sport nouă.  
Hotărârea de Consiliu Local pentru realizarea sălii de sport a fost votată în luna martie în cadrul şedinţei de Consiliu. Imobilul în care urmează să se realizeze sala de sport se află pe strada Avram Iancu nr. 70- 72, este în administrarea Primăriei Cluj-Napoca şi în folosinţa Colegiului Naţional Geroge Coşbuc. Potrivit proiectului de hotărâre votat în luna martie, imobilul se află în interiorul perimetrului de protecţie a valorilor istorice şi arhitectural urbanistice. Suprafaţa zonei unde urmează să fie construită sala de sport este de aproape 3.000 de metri pătraţi.
Sala va avea teren de baschet, volei, handbal, tenis şi tribune pentru spectatori. Suprafaţa interioară a sălii de sport propriu-zisă va fi de 703 metri pătraţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter