Actualitate

Primul concurs Harley-Davidson Custom Bike Show, la festivalul de rock ARTmania de la Sibiu

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/06/02 motor.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primul concurs Harley-Davidson Custom Bike Show din România va fi organizat în perioada 6 - 12 august, la Sibiu, în timpul celei de a şaptea ediţii a Festivalului de rock ARTmania, conform organizatorilor.</strong>

Competiţia este dedicată motocicletelor marca Harley-Davidson personalizate. Premiile vor fi oferite de Harley-Davidson Bucureşti şi ARTmania Festival.

Cu această ocazie va fi organizată şi o tombolă pentru cei care îşi vor exprima alegerea pentru cel mai popular model customizat la categoria People's Choice. Din programul evenimentului nu va lipsi o paradă a motocicletelor Harley-Davidson la care sunt invitaţi să se alăture toţi motocicliştii.

Concertele ARTmania vor avea loc în zilele de 10, 11 şi 12 august, pe două scene din pieţele din centrul istoric al municipiului Sibiu. În Piaţa Mare vor concerta Die Toten Hosen, Epica, My Dying Bride şi Poets of the Fall. Pe scena din Piaţa Mică, numită Harley-Davidson Stage, vor concerta 11 trupe româneşti, acoperind o serie variată de genuri de la metal, la progressive, alternative rock şi post-punk.

De-a lungul a peste şase ani de existenţă, festivalul anual de la Sibiu s-a făcut cunoscut prin promovarea scenei muzicale de metal şi a artiştilor care acoperă o zonă variată, de la gothic metal la heavy metal, extinzându-se chiar până la punk şi alternative rock.

Începând de luni, 6 august, participanţii la festival pot lua parte la diverse activităţi precum expoziţii de fotografie şi pictură, concerte, lansări de carte, workshop-uri.

Abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achiziţionate fie online prin shop.artmania.ro, eventim.ro, myticket.ro, fie direct din reţelele magazinelor Diverta şi Eventim, la preţul de 150 de lei un abonament şi 100 de lei un bilet de o zi.

Programul detaliat al festivalului se află pe site-ul acestuia, www.artmaniafestival.ro.

Agerpres

Ultimele Stiri
abonare newsletter