Actualitate

Mai sunt 5 zile de înscrieri pentru traversarea Tarniţei

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/03/traversare tarnita.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cei care doresc să participe la concursul de traversare a lacului Tarniţa mai au la dispoziţie doar 5 zile pentru a se înscrie în competiţie, anunţă organizatorii. </strong>

Data limită de înscriereşi achitarea taxei de participare este 6 august, ora 12.00. Înscrierile se pot face on-line pe site-ul evenimentului: http://www.traversareatarnitei.ro.
În momentul de faţă sunt înscrise peste 50 de persoane din 12 localităţi din ţară, dar numărul participanţilor va creşte simţitor pe finalul perioadei de înscrieri, după cum estimează organizatorii.
Traversarea Tarniţei, prima competiţie de înot în ape deschise din România, îşi aşteaptă participanţii în data de 11 august cu cele două probe cunoscute deja: 1.500 m şi 6.500m, reprezentând întreaga lungime a lacului.
Programul evenimentului va fi următorul: prima întâlnire va avea loc la ora 8.00 la barajul lacului Tarniţa, iar după deschidere şi distribuirea numerelor de concurs, la ora 10.00 se va da startul pentru proba de 1.500 m, iar la ora 11.00 se va da startul probei de 6.500 m.
Organizatorul evenimentului este Clubul Orca din Cluj-Napoca, o organizaţie non profit care are ca scop popularizarea înotului ca posibilitate de petrecere a timpului liber în mod sănătos.


abonare newsletter