Actualitate

Vodafone oferă premii şi promoţii speciale în perioada TIFF

<p />Vodafone, partener pentru al 11-lea an consecutiv al Festivalului Internaţional de Film Transilvania, a dezvăluit astăzi, într-o conferinţă de presă, surprizele pe care le-a pregătit pentru această ediţie tuturor participanţilor la festival şi tuturor clujenilor.

Cu această ocazie,  Angus Slater, Chief Marketing Officer al Vodafone România a subliniat dorinţa grupului de telecomunicaţii mobile de a fi alături de clujeni prin însăşi campania amplă creată cu ocazia TIFF.

Trebuie precizat că, pe toata durata festivalului, Vodafone va derula o serie de activităţi speciale. Astfel, în Piaţa Unirii, se va amenaja – „Cortul Vodafone” – care va oferi publicului mai multe facilităţi: un spaţiu de relaxare, o zonă pentru încarcarea telefoanelor mobile, un punct de informare, precum şi o zonă în care vor fi expuse unele dintre cele mai performante modele de smartphone-uri, aflate în portofoliul companiei.

La „Cortul Vodafone”, cei interesaţi vor mai putea afla informaţii despre ofertele comerciale, vor putea încheia contracte sau face orice tip de achiziţie, primind în acelaşi timp cadouri-surpriză: plimbări cu bicicleta prin oraş sau tricouri cu mesajele campaniei.

Printre surprizele de anul acesta se numără şi o tombolă al cărei mare premiu va fi o excursie de două persoane la Festivalul de Film de la Veneţia, în luna august. Marele premiu include transport dus-întors, cazarea într-un hotel de 4 stele, bilete la cele mai importante proiecţii din cadrul festivalului precum şi la gala de închidere, convorbirile în roaming în reţeaua Vodafone precum şi diurna, în perioada 29 august – 8 septembrie, pe durata celei de-a 69-a ediţii a Festivalului de Film de la Veneţia. La tombolă participă toţi cei care, pe durata festivalului TIFF, între 1 si 10 iunie, îşi vor reîncarca Cartela Vodafone, vor încheia un abonament sau vor cumpara orice produs în valoare de minim 7 euro, din reţeaua magazinelor Vodafone şi ale partenerilor din Cluj. Tragerea la sorţi va avea loc luni 11 iunie, la magazinul Vodafone din Piaţa Unirii.

Totodată, începând cu această ediţie a festivalului, Vodafone pune la dispoziţie internet gratuit prin Wi-Fi în mai multe locaţii din trei zone centrale din Cluj: zona Piaţa Unirii (Cortul Vodafone din Piaţa Unirii, Terasa Diesel Café, Terasa Vertigo, Terasa Corso), zona Piaţa Muzeului (Terasa Euforia, Terasa Caro Vintage Club, Terasa Francesca) şi zona Eroilor (Terasa La Piazzetta, Terasa Seven, Terasa La Gavrila, Terasa Vinny’s, Terasa Hotel Meteor, Terasa Alexis, Terasa Varzarie).
Pe lângă acestea, clujenii vor putea câştiga sute de bilete gratuite la filmele din programul festivalului în magazinele Vodafone din Piaţa Unirii, Iulius Mall şi Polus.

Tot special pentru TIFF, în perioada 1-10 iunie, Vodafone a îmbogăţit ofertele regionale dedicate atât abonaţilor, cât şi clienţilor Cartelei Vodafone.

Astfel, cei care vor alege abonamentele Vodafone Familia 5000 sau Vodafone Familia 2500 vor avea în plus convorbiri nelimitate în grup şi cu un număr favorit în reţea, plus dublu internet pe mobil timp de 6 luni, pe langă beneficiile incluse în planul tarifar (minute în reţea, naţionale şi trafic de date). Clujenii care îşi vor achiziţiona internet mobil de la Vodafone în această şperioadă vor beneficia de 1 GB bonus trafic de internet, în plus faţă de oferta curentă îşi vor putea alege între abonamentul de 4 GB (9 euro) si cel de 6 GB (12 euro). Cei care optează pentru Cartela Vodafone, pot alege între Extraopţiunea Total 7 pentru Tineri (3000 minute/SMS în reţea, 100 minute/SMS naţionale, 200 MB trafic net + 200 MB bonus) sau Extraopţiunea Total 7 (3000 minute/SMS în reţea, 100 minute/ SMS nationale, 100 MB trafic net + 200 MB bonus) la preţul de 7 euro.

Special pentru TIFF 2012, Vodafone a lansat şi o campanie de comunicare dedicată clujenilor,  dezvoltată în spiritul noii campanii de brand, lansată săptamâna aceasta, sub mesajul „Vodafone aduce împreună oamenii care cred în mai bine. Împreună suntem mai puternici”.

Noua campanie de brand reprezintă o altă etapă în viaţa brandului Vodafone, care a evoluat odată cu societatea şi cu aspiraţiile oamenilor din România. Viziunea brandului Vodafone este sa fie alături de  oamenii şi comunităţile care au ideile, curajul şi determinarea de a acţiona spre mai binele comun, atât prin serviciile şi produsele sale, cât şi prin parteneriatele sociale şi culturale susţinute de-a lungul timpului.

Ideea a fost subliniată şi de, Lidia Solomon, Director de Comunicare al Vodafone, care a amintit că, pe lângă contribuţia semnificativă, anuală, la realizarea TIFF, Vodafone a luat parte şi la alte campanii majore de responsabilitate socială, printre care contribuţia la construirea de case pentru familii defavorizate, construirea unei noi aripi a spitalului Marie Curie sau extinderea Suluţiei de Telemedicină a SMURD.

Ultimele Stiri
abonare newsletter