Actualitate

Directorul Aeroportului Cluj, prezent la „Aviation Day East Central Europe” la Varşovia

<p />Directorul general al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, David Ciceo, a participat în data de 15 mai la manifestările organizate cu prilejul Aviation Day East Central Europe la Varşovia.



Cu această ocazie, David Ciceo a susţinut o prezentare pe tema „Romanian airports between European competition constraints and the pressure for regional development”. La conferinţă au participat oficiali şi specialişti în aviaţia civilă din ţările Europei de Est şi Centrală şi s-au analizat problemele actuale ale acestei industrii şi contribuţia guvernelor la sprijinirea şi dezvoltarea aviaţiei civile.

„Tema prezentată de David Ciceo privind competiţia între aeroporturi este o temă de mare actualitate, având în vedere competiţia nu numai din România, ci şi din celelalte state europene, precum şi faptul că au fost deschise de către Comisia Europeană un număr de 65 de investigaţii în ce priveşte finanţarea şi practicile comerciale ale aeroporturilor din Europa”, se arată într-un comunicat remis presei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter