Actualitate

Consulting Week, la a patra ediție

<p />În perioada 7-11 mai va avea loc cea de-a 4-a editie a evenimentului Consulting Week, care va  pune în legatură companii de renume din domeniul consultanței și auditului cu  studenți dornici de afirmare.

Organizatorul este primul Junior Enterprise de consultanță managerială din România, Theory &Practice Consult. În fiecare an, evenimentul  dă startul carierei studenților din an terminal ai Facultății de Stiințe Economice și Gestiune a Afacerilor.

Nu este un secret faptul că fiecare student este special și are o personalitate unică. Acest eveniment a descoperit însă ceea ce tinerii din ziua de astazi au în comun: dorința de a explora dimensiunea practică a lucrurilor si setea de a pune conceptele teoretice în aplicare.  Asadar, editiile Consulting Week au devenit o traditie menita sa ajute studentii sa faca primii pasi in cariera sub indrumarea profesionala a marilor companii de consultanta.

Evenimentul va  aloca o zi pentru fiecare companie in parte, în cadrul careia se vor organiza seminarii si workshop-uri cu tematica.  Studenţii vor avea ocazia sa intre in contact cu aspecte practice ale activitatii de consultanta si audit.  Companiile participante la editia de anul acesta  la Consulting Week sunt de cel mai inalt prestigiu: Ernst&Young si KPMG.  Organizatorii evenimentului sunt Theory & Practice Consult, cu sprijinul partenerilor media Cluj Life, Evenimente in Cluj si Monitorul de Cluj.

Theory & Practice Consult este membru fondator al JADE Romania, care face parte din confederatia europeana de JE-uri  JADE, ce reuneste 280 de Junior Enterprise-uri  din 15 tari europene. T&P Consult ofera in principal servicii de consultanta manageriala, dar se axeaza si pe  campanii de promovare, recrutare, si planuri de afaceri.

În urma participarii la activitatile propuse, studentii vor putea chiar beneficia de posibilitatea efectuarii unui  internship la una dintre companiile prezente in cadrul Consulting Week, asadar evenimentul reprezinta o oportunitate majora pentru a începe o cariera in domeniul consultantei si auditului. Selectarea studentilor participanti se va face atat pe baza unui CV trimis la Theory and Practice Consult, cat si pe baza criteriilor de selectie impuse de catre companiile participante.

În urma succesului de anul trecut al evenimentului, din 100 de paticipanti, astăzi 15 dintre ei lucrează pentru una dintre companiile invitate, iar 25 lucrează pentru alte firme din domeniul consultanței.

Daca esti student in an terminal la FSEGA sau esti student la nivel de masterat, nu rata ocazia de a te face remarcat din timp unui potential angajator si trimite CV-ul tau pana la data e 4 mai pe adresa  office@tpconsult.ro. De asemenea, il poti depune la standul Consulting Week cu o saptamana inainte de eveniment.  Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul organizatiei www.tpconsult.ro sau pagina evenimentului „Consulting Week” pe Facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter