Actualitate

PDL Cluj își dorește candidatura lui Boc la Cluj

<p />Chestionat cu privire la o eventuală candidatură a fostului premier Emil Boc pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, președintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă că „domnul Boc ştie ce are de făcut şi, cu siguranţă va lua cea mai bună decizie pentru el şi pentru PDL. Oricum, decizia îi va aparţine în totalitate. În mod cert ne dorim un astfel de candidat“.

De altfel, după demisia lui Emil Boc din funcţia de premier, democrat liberalii clujeni precizau că acesta ar fi „cea mai bună variantă pentru primărie“ şi că ar susţine chiar „necondiţionat” o eventuală candidatură a lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, dacă el ar decide să candideze.

Tot atunci, fostul premier preciza, la postul public de televiziune că nu s-a gândit să revină la Primăria municipiului Cluj-Napoca, „deşi nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă“.

Recent, în presă, au apărut declarații ale unor lideri din ”nucleul dur” al conducerii PDL care, sub acoperirea anonimatului, lăsau să se înțeleagă că nu vor accepta un refuz al președintelui partidului cu privire la candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca, unde potrivit sondajelor Emil Boc ar putea câștiga fără probleme un nou mandat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter