Actualitate

A delapidat 235.000 lei de la firma unde lucra

<p>Un tânăr de 26 de ani care muncea ca agent de vânzări la o firmă a fost prins de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Cluj după ce a delapidat de la firma la care era angajat peste 235.000 lei.</p>

 

Din totalul sumei a fost recuperat aproximativ 122.000 lei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, bărbatul a lucrat ca agent de vânzări la o societate comercială, în perioada martie – octombrie 2011 şi şi-a însuşit, în interes personal, diferite sume de bani din încasările pe care le efectua de la clienţii societăţii.


Ulterior, elibera chitanţe justificative şi modifica data încasării pe celelalte exemplare ale chitanţelor, pentru a nu preda banii la casieria societăţii imediat după încasare, conform atribuţiilor de serviciu.

Reprezentanţii IPJ Cluj au afirmat că tânărul avea o complice de 25 de ani, angajată a aceleiaşi societăţi care nu şi-a respectat obligaţiile de serviciu, cu privire la modul de eliberare a chitanţierelor către angajat. Suspecţii sunt cercetaţi penal sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi neglijenţă în serviciu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter