Actualitate

Târgul meşteşugarilor, la Turda

<p>Sâmbătă, 18 februarie, la Turda va avea loc a doua ediţie din acest an a „Târgului meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari”.</p>

Evenimentul e organizat de Primăria Municipiului Turda, în parteneriat cu Asociaţia Slow Food Turda, şi va avea loc în zona pietonală din centrul oraşului, începând cu ora 9.

„La evenimentul pe care îl găzduim periodic participă meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii meşteşugăreşti”, au declarat organizatorii.

Vizitatorii târgului vor putea alege din bucatele tradiţionale pregătite de producătorii noştri: brânzeturi, afumături, pâine de casă, tăiţei. Nu vor lipsi nici la această ediţie produsele de apicultură, uleiul presat la rece, suvenirurile, miniaturile din lemn, obiectele de ceramică ale artiştilor locali sau obiectele de podoabă confecţionate manual.

Un stand special va fi ocupat de neguţătorii din Corund, cu produse specifice şi cu primele mărţişoare.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter