Actualitate

Înşelăciune cu reviste vândute în locul unui laptop

<p>Trei tineri din oraşul Simeria sunt cercetaţi de poliţişti după ce l-au înşelat pe un bărbat din Târgu Jiu, căruia i-au vândut mai multe reviste în locul unui laptop pentru care păgubitul a plătit 2.700 de lei.</p>

Tinerii au anunţat pe Internet că au de vânzare un laptop, cumpărătorul având posibilitatea să-l comande şi să trimită banii prin poştă, cu ramburs, la primirea coletului.

„La începutul lunii februarie, păgubitul a primit coletul la oficiul poştal din Târgu Jiu. După ce a depus suma de 2.700 de lei, bărbatul a deschis coletul şi a constatat că acesta conţinea mai multe reviste şi nu laptopul pe care îl comandase”, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspector Bogdan Niţu.

Victima a reclamat cele întâmplate la Poliţie, iar în urma cercetărilor a fost descoperită persoana care trimisese coletul cu reviste la Târgu Jiu. Este vorba de un bărbat de 47 de ani, din Simeria, care a relatat poliţiştilor că un tânăr i-a oferit 50 de lei pentru a trimite pachetul la Târgu Jiu, în locul său, motivând că avea buletinul de identitate expirat.

În urma extinderii cercetărilor au fost identificaţi şi autorii reali ai faptei, aceştia fiind anchetaţi pentru înşelăciune. Paguba a fost recuperată integral.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter