Actualitate

La Cluj se lansează două noi televiziuni

<p>De Valentine's Day la Cluj-Napoca se lansează cel mai mare proiect media din regiune şi unul dintre cele mai ambiţioase din afara Capitalei.</p>

Lansarea televiziunilor Transilvania LiVE şi Transilvania Look, precum şi a platformei media Transilvania Tube, va fi însoţită de o serie de evenimente dintre care cel mai important este concertul din Piaţa Unrii, care va avea loc marţi la ora 18,00.

Concertul va fi susţinut de trupa Voltaj, de DJ Sava, Fly Project şi Andreea, dar şi de cunoscuta cântăreaţă Andra, care este clujeancă.

„Cele trei produse media care se lansează în data de 14 februarie 2012, la Cluj-Napoca, aduc o nouă perspectivă în contentul media actual valorizând tot ceea ce Transilvania, ca regiune, poate oferi şi reprezenta şi, în acelaşi timp, au ambiţia de a a transmite ceea ce merită transmis despre acest spaţiu unic, despre acest spirit şi despre această cultură”, se spune într-un comunicat de presă al Transilvania Media Group.

Postul de ştiri Transilvania Live a început să emită în data de 19 februarie a anului trecut. Cu 17 ore de emisie în direct, postul şi-a propus să acopere cele mai importante ştiri care au loc în zona Transilvaniei. De marţi va începe emisia şi Transilvania Look, al cărui conţinut va fi axat mai mult pe entertainment.

În cele două televiziuni lucrează peste 150 de profesionişti din presa clujeană şi regională.

Cele două televiziuni fac parte din Transilvania Media Group, cel mai mare trust de media cu conţinut regional din România, care include şi publicaţiile „Servus Cluj” şi „Mesagerul de Cluj”.

Din grupul care patronează acest trust, cele mai importante persoane sunt foştii miniştrii Vasile Dâncu şi Ioan Rus, dar şi finanţatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany. (Agerpres)

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter