Actualitate

Cu Dan Puric, despre iubire

<p>Cunoscutul mim Dan Puric este invitat la Cluj-Napoca, în data de 6 martie, de la ora 17.30, în cadrul conferinţelor marca Inspire.</p>

Dan puric va vorbi publicului prezent „Despre Iubire. Despre el şi ea”. „Inspire a plecat de la nevoia noastră de dezvoltare personală. Ne dorim să fim mai buni, mai creativi, mai comunicativi, mai organizaţi. Ne dorim să reuşim un echilibru între viaţa personală şi cea profesională, între ceea ce facem către exterior şi ceea ce ne dăruim nouă înşine. Ne dorim să interacţionăm cu oameni de la care avem ce învăţa şi să ne înconjurăm de oameni care reuşesc să adauge valoare”, au argumentat iniţiatorii proiectului.

„Suntem mai întâi oameni şi abia apoi antreprenori, femei sau bărbaţi înainte de a deveni părinţi şi, de cele mai multe ori, singuri în faţa gândurilor, dorinţelor şi temerilor care ne încearcă. Şi care sunt o realitate dincolo de imaginea pe care o avem fiecare dintre noi, de succes, notorietate sau poziţie. Există însă momente care ne inspiră, întâlniri sau dezbateri care ne dau încredere în propria viziune, oameni care reuşesc să determine în noi acţiune, cărţi care ne pun pe gânduri şi care dau liber creativităţii. Toate aceste experienţe pornesc de la dorinţa noastră de a învăţa, de a investi în continuare timp în cultivarea propriilor aptitudini sau de a găsi răspunsuri la provocările cărora trebuie să le facem faţă”, au mai spus aceştia.

Primul artist care a conferenţiat la Cluj-Napoca în cadrul conferinţelor Inpire a fost Oana Pellea, la finalul anului trecut.

Conceptul „Inspire” constă în derularea unor programe de educaţie, dezvoltare personală şi de interacţiune care să genereze soluţii creative la provocările cărora trebuie să le facem faţă.

 

abonare newsletter