Actualitate

Filme de Eva Ionesco şi Radu Mihăileanu, la premiile César 2012

<p>Filmele „La source des femmes”, de Radu Mihăileanu, şi „My Little Princess”, de Eva Ionesco, au primit câte două nominalizări la premiile César, care au fost anunţate vineri, la Paris, informează site-ul evenimentului.</p>

 

Astfel, Leila Bekhti a primit o nominalizare la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru prestaţia sa din filmul „La source des femmes”, iar Viorica Petrovici a primit o nominalizare la categoria „cele mai bune costume”, pentru acelaşi lungmetraj. „La source des femmes”, în regia lui Radu Mihăileanu, a avut premiera în 2011, la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes şi va putea fi văzut în premieră în România în martie, fiind distribuit de Independenţa Film.


Tot vineri, lungmetrajul „My Little Princess”, semnat de Eva Ionesco, a primit două nominalizări la premiile César, la categoriile „cel mai bun film de debut” şi „cele mai bune costume” (Catherine Baba). Cea de-a 37-a gală de decernare a premiilor César va avea loc la Théâtre du Châtelet din Paris, pe 24 februarie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter