Actualitate

Săptămâni gastronomice în Lidl

<p>LIDL lansează în premieră în România săptămânile gastronomice naţionale cu produse tipice ale unor ţări din diferite zone ale lumii.</p>

 

Acţiunea debutează în perioada 30 ianuarie – 5 februarie cu Săptămâna Asiatică. Astfel, cele 132 de magazine Lidl din România vor fi aprovizionate cu specialităţi asiatice caracteristice Chinei, Indoneziei, Indiei şi Japoniei, alături de reţete delicioase cu arome inedite. Produse semi preparate precum bucăţele din piept de pui în sos cremos de cocos și caise sau în sos de roșii, diferite tipuri de tăieţei, creveţi în înveliş crocant sau în crustă Tempura, orez, sosuri indoneziene şi japoneze, uleiuri exotice de arahide şi de susan, condimente specifice precum şi bere chinezească vor fi la îndemâna tuturor celor ce vor să guste din savoarea Asiei.


Pe viitor clienţii Lidl se vor bucura de săptămâni cu teme asemănătoare când vor putea cunoaşte specialităţi culinare din alte ţări, urmând săptămânile gastronomice naţionale ale SUA, Italiei, Franţei şi Greciei.

abonare newsletter