Actualitate

Trei spectacole şi o proiecţie de film la Teatrul de Club în februarie

<p>Teatrul de Club va prezenta în Clubul Diesel, în luna februarie, trei spectacole de teatru şi o proiecţie de film.</p>

 

În data de 2 februarie, de la ora 21.00, va avea loc proiecţia peliculei „Parastasul lui Viorel nu se mai ţine aici”, o comedie de Lucian Ţion. Pelicula prezintă ce se întâmplă când un grup de agricultori dintr-un sat  tradiţional ardelenesc se apucă de... terapie de sex. Deşi titlul pare a trimite la chestiuni sumbre, „Parastasul...” este o spumoasă comedie de situaţie în care consilierea psihologică a câştigat aşa de mult teren încât a ajuns şi în lumea satului.

În data de 9 februarie, de la ora 21.00 este prezentat spectacolul „Norway. Today”, de Igor Bauersima, regia Sorin Misirianţu, o comedie neagră, care prezintă povestea a doi tineri care s-au cunoscut pe internet şi care vor să se sinucidă împreună.

În data de 15 februarie, de la ora 21.00 este programat spectacolul „Non ti scordar di me, Zaraza” -  canzonete cu Ruslan Bârlea şi Sorin Lupu, la pian - Peter Kolcsar. Este primul spectacol de acest gen, un preambul la spectacolele de operă ce vor fi invitate în stagiunea 2012 a Teatrului de Club Diesel. Două voci calde, cu timbru plăcut – Ruslan Bârlea, un actor polivalent – joacă în stagiunea Teatrului de Club, a Teatrului Național şi în stagiunea Operei Române din Cluj - şi Sorin Lupu, un tenor cu apariţii pe marile scene ale lumii în roluri principale.

În data de 22 februarie, ora 21.00 este programat un Stand up comedy cu Diana Roşca.

abonare newsletter