Actualitate

Bătaie ca-n filme în Harghita, la o petrecere

<p>Poliţiştii harghiteni cercetează 15 persoane care au fost implicate într-o încăierare în timp ce participau la o petrecere, informează Agerpres.</p>

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat marţi că Poliţia Miercurea Ciuc a fost sesizată, luni seara, că pe strada Primăverii din municipiu s-a iscat o altercaţie, la care au participat mai multe persoane. Două patrule au ajuns imediat la faţa locului şi au aplanat conflictul.

Ancheta a stabilit că la locuinţa unui bărbat de 28 de ani a avut loc o petrecere, la care au fost prezente 15 persoane (bărbaţi şi femei), din oraş şi din comunele învecinate. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool şi în urma unor discuţii în contradictoriu între gazdă şi un bărbat de 51 de ani, din comuna Tuşnad, s-a iscat o altercaţie la care au participat toţi cei prezenţi. Aceştia s-au lovit unul pe celălalt cu diverse obiecte găsite în locuinţă, cum ar fi bucăţi de lemn, ţevi sau alte obiecte contondente.

În timpul scandalului, tânărul de 28 de ani, la care avusese loc petrecerea, a suferit multiple leziuni în zona capului şi a fost transportat mai întâi la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc, pentru acordarea primului ajutor şi ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean Târgu Mureş, pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare.

Gheorghe Filip a spus că poliţiştii au identificat şi depistat toate persoanele implicate, care sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de încăierare. Oamenii legii vor stabili care este vinovăţia şi implicarea fiecăreia din cele 15 persoane implicate în scandal.

abonare newsletter