Actualitate

Manifestaţia din Bucureşti continuă; 13 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală

<p>Un număr de 13 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, duminică, până la ora 21,00, dintre care şase au ajuns la Spitalul Universitar, a declarat pentru Agerpres dr. Bogdan Opriţa, medicul şef SMURD Bucureşti - Ilfov.</p>

 

Potrivit acestuia, dintre cei şase care au ajuns la spital doi sunt jandarmi, unul având traumatism de punte nazală şi altul traumatism la mână.

Dr. Opriţa a precizat că patru manifestanţi au ajuns şi ei la spital.

Surse din Ministerul Administraţiei şi Internelor au precizat că 19 persoane au fost reţinute şi duse la secţiile de poliţie.

Mai mulţi protestatari sunt prezenţi, duminică seară, în jurul orei 22,00, la Piaţa Sf. Gheorghe. De asemenea, manifestanţii au ajuns şi în Piaţa Unirii.

În zona magazinului Cocor din Capitală, protestatarii au dat foc unor cartoane şi hârtii. Jandarmii aflaţi la faţa locului au încercat să îi disperseze cu gaze lacrimogene.

În Piaţa Universităţii, două maşini de salubritate au început să strângă resturile aflate pe carosabil.

Cordoanele de jandarmi sunt masate pe toatele cele patru laturi ale Pieţei Universităţii. Protestatarii sunt pe trotuare şi scandează, în spatele jandarmilor.

Circulaţia dinspre Piaţa Romană spre Universitate a fost redeschisă, la fel şi dinspre Universitate spre Piaţa Unirii.

Sute de persoane protestează duminică seară în Piaţa Universităţii, în a treia zi de manifestaţii începute vineri la Bucureşti.

Participanţii scandează lozinci antiprezidenţiale şi antiguvernamentale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter